Montag, 19. Februar 2018

Zgjimi i muzës


Haxhi MUHAXHERI

ZGJIMI I MUZËS

Ditët nuk kanë ikje 
ato vetëm vijnë

Kështu m'tha një flutur
dhe puthi lartësitë

Andej kah lind dielli
u dëgjua një klithmë

Muzës iu prish gjumi
n'shpirt u ndez një dritë

12 janar 2018

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen