Montag, 19. Februar 2018

Heroin s'e zë gjumi


Haxhi MUHAXHERI

HEROIN S'E ZË GJUMI

Perëndesha ime – Ty kurrë
s'të ka munguar guximi.

Eja – Eja moj –
zjarri ende nuk është shuar.

Në Planetin Eta – jetohet mirë.

Atje Heroin nuk e zë gjumi –
Po s'ja puthi diellin Lirisë.

Kthehu – Kjo s'është 
thirrja ime e fundit.

Edhe Gjergji – 
një dashni e kishte për At'Dhe!

24 janar 2017

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen