Montag, 19. Februar 2018

Pa Shën Valentinin


Haxhi MUHAXHERI

PA SHËN VALENTININ

Në Ishullin Eta 
bëhet dashuri kozmike
dhe s’flitet më për Shën Valentinin

Atje – Perëndeshave 
përditë u jepen Lule Zemre 
e çokollata me lajthi

Atje – të dashuruarit
ushqehen më bioëmbelsira
mjaltë buzësh e reçel fiku

Atje – njerëzit ngrohen 
nga puthjet – përqafimet
ledhatimet e zjarr i dashurisë

Atje – edhe Perënditë japin shpirt 
mes shalëve – në pritje të orgazmës
psherëtimat thurin simfonitë

14 shkurt 2018

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen