Sonntag, 10. Dezember 2017

Mbrëmë

Haxhi Muhaxheri
Poezi nga Haxhi Muhaxheri

Mbrëmë
atye ishe dhe ike,
e mua më zuri gjumi
në prehërin e vetmisë.

Mbrëmë 
kot trokita në derën tuaj,
në pëqafim 
iu hodhe heshtjës.

Mbrëmë
as zërin ta dëgjova moj,
e frymëzimet
i zuri acari.

Mbrëmë
nuk e di ç'dreqin pate Eta,
por mua
diellin verbuar ma ke.

10 dhjetor 2017

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen