Montag, 11. Dezember 2017

Loti i çamit


Loti i çamit

I bie gurit 
dhe e shpon

Damareve të tokës
merr udhë
drejt zemres 

Pastaj
mbijnë trëndafila të kuq
me shikim kah dielli
e aromë atdheu

14. 10. 2015 – 02:09 h

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen