Freitag, 26. Dezember 2014

Ai e ka mundur vdekjen

Poezi nga Haxhi Muhaxheri

I madh ishte Ai
Lutej edhe për vrasësit
E ne harruar kemi
Të lutemi për vetveten
Dhe dashurisë
Përditë i zëm pusi

Ai është ringjallur
E ne vdekjes i shkojmë pas

Zotynë
Na i falë mëkatet
Se nuk dimë ç'bëjmë
Na e largo urrejtjën
Ta shërojmë jetën
E shpirtit ti japim bardhësi

Ai mundur e ka vdekjen
Po të gjallë a jemi ne
_____________
Në prag të Krishtlindjeve 2014

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen