Sonntag, 16. März 2014

Lisat dhe plisat

Poezi nga Haxhi Muhaxheri

Askush mund t‘i numëroj lisat
Askush mund t‘i përulë plisat

Për lisat flasin legjendat
E për plisat flet historia

Gjokseve tona u thyen stuhitë
Të mos rrëzoheshin lisat
E kokën të na e zbardhnin plisat

26. 02. 2014

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen