Samstag, 15. Juni 2013

Poeti


Haxhi MUHAXHERI
 
POETI
 
Fle me të gjitha të dashurat
dhe zgjohet bashkë me dritën
Për ta zën frymëzimin e parë
 
Merr Udhën e Qumshtit
gjuhën e yjve mëson
 
Për vrimë të gjilpërës
Përbiron detin
në kërkim
të fjalës së pa thënë
 
një këngë e re po vjen

Austri, 2012

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen